International flytning? Den klarer vi


En international flytning kan virke, som en kompleks og uoverskuelig opgave, fyldt med usikkerhed og uvished. Derfor er det vigtigt at finde en flyttemand, der har stor erfaring på området. Dette kan gøre opgaven med en international flytning så let, som en leg. 

Moveit har stor erfaring i internationale flytninger, og uanset, hvor De vælger at flytte hen, vil vi altid være på hjemmebane. Alene indenfor de sidste måneder har vi været i lande såsom Frankrig, Spanien, Grækenland, Tyskland, Irland, England og de nordiske lande. Hvis de skal flytte til udlandet er vi klar til assistere og vejlede Dem gennem hele processen fra start til slut. Vi står altid klar til at hjælpe Dem. 

Vi har professionelle og erfarne flyttefolk til rådighed, samt det rigtige materiel. Dette sikrer, at De får en hurtig og gnidningsfri afvikling af Deres flytning. De kan roligt overlade Deres internationale flytning til os – vi får Dem altid sikkert i havn. En international flytning er altid en bekymringsfri og behagelig proces hos os ved Moveit.

Flytning i udlandet

En sikker flytning

 • En flytning til udlandet er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde, afrejse og andre praktikaliteter.
 • Hos Moveit ønsker vi at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning på alle niveauer. Dette betyder, at De kan koncentrere dem og tage vare om “alt det andet”, der skal klares inden De kan komme på plads i et nyt land. Hele flytningen klarer vi uden problemer.

Skal De ud af Europa?

 • Ønsker De at flytte til destinationer uden for Europa klarer vi selvfølgelig også dette.
 • Vi flytter til næsten alle lande ønsket. 
 • Visse lande er naturligvis ikke mulige at flytte til med Moveit. Kontakt os gerne, hvis De er i tvivl om, hvilke lande det drejer sig om.

Forsikring ved international flytning

 • Der kan med selv den bedste pakning ske beskadigelser af ejendele under en international flytning. Vi anbefaler derfor stærkt, at De lader deres ejendele forsikre under transporten, så De er 100% sikker på, at få alle deres ejendele intakt tilbage. Med internationale flytninger er det bedst at være på den sikre side. 
 • Hvis det er tilfældet, at deres flytning bliver betalt af Deres firma, bør De kontrollere, at flytningen ikke bliver transport forsikret gennem Deres eget firmas forsikringsselskab. Der er ingen grund til at blive dobbeltforsikret. Spørg derfor altid om Deres firma har forsikret flytningen for Dem. 
 • Er dette ikke tilfældet, tilbyder vi hos Moveit i samarbejde med GF Forsikring en “All risk” transportforsikring, der uden selvrisiko dækker skader på forsikrede ejendele. Med denne forsikring er De 100% på den sikre side. 

Kontakt os

 • Vil du aftale en flytning til udlandet?
 • Skriv til os på: kontakt@moveitnow.dk
 • Ring til os på: 60 58 62 72

Vidste du, at vi også flytter for erhverv, privat personer og rundt i hele Danmark? Vælg din flytteservice her og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Moveit

Kontakt os

Moveit /v Omar Adan
+45 60 58 62 72
kontakt@moveitnow.dk
CVR: 40309616

Skal du snart flytte?

Vi har mange flittige og erfarne flyttefolk, som sørger for at din last kommer frem til rette tid og sted. Vil du også føle dig helt tryg ved din næste flytning? Så er Moveit et oplagt valg! 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.