Flytning for Private i hele landet


Moveit har stor erfaring med flytning af private. Vi ved, at det for mange er en ny og ukendt situation, med mange følelser og bekymringer involveret. Derfor gør vi alt for at forsikre vores kunder om, at de kan regne med, at vi er til stole på. Vi er med Dem hele vejen fra start til slut. 

Vores kunder kan altid være sikre på, at deres ejendomme kommer sikkert frem. Moveit er baseret i Odense, flytning er dog naturligvis muligt over hele landet. Moveit flytter inden for byområder, mellem landsdelene og endda til udlandet. 

Vi klarer alle flytninger. De skal blot bekymre Dem om, hvor de skal flytte hen.

Vi har professionelle flyttefolk med stor erfaring og det rigtige materiel. Dette sikrer, at De får en hurtig og gnidningsfri afvikling af Deres flytning, helt uden bekymringer for Deres ejendele og flytningen generelt.

Flytning for private

Almindelig flytning

  • Løsningen hvor vi hjælpes ad. De pakker – vi bærer og flytter alt indboet til den nye adresse i vores flyttebil, hvor De selv pakker ud igen.
  • Da denne type flytning ofte er på timebasis, er I naturligvis velkommen til at samle venner og bekendte til at hjælpe med at bære, så glider processen lidt hurtigere. Herved opnår I en endnu billigere flytning og I kommer hurtigere på plads og kan nyde Deres nye bolig.

Total flytning

  • Vi klarer alt, hvad flytningen involverer. På denne måde kan det ikke gøres lettere for Dem selv og De skal ikke løfte en finger.
  • De giver os nøglen, vi pakker ned, og efter ønske pakker vi naturligvis også ud igen, så skal De kun spekulere over, hvordan De skal indrette Deres nye bolig. Lettere bliver det ikke.

Kombinations flytning

  • Flere gange ugentlig har vi faste forbindelser mellem Sjælland og Jylland. Dette betyder, at hvis De er fleksibelt anlagt, og vi flytter Deres ejendele sammen med andres, så kan vi flytte Deres ting til meget billige priser.
  • Ved større flytninger, kan vi sørge for at køre fuld over og hjem. Her vil flytningen blive læsset om aftenen, og læsset af igen næste dag.
  • Så hvis man er fleksibel anlagt, kan vi tilbyde flytninger mellem landsdelene til meget favorable priser.

Prioritets flytning

  • Flytning hvor De selv fastlægger datoerne.
  • Vi kommer på de fastlagte datoer og klarer hele flytningen, så skal De bare glæde sig til at kunne flytte ind i Deres nye bolig.

Vidste du, at vi også flytter for erhverv, rundt i hele Danmark og i udlandet? Vælg din flytteservice her og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Moveit

Kontakt os

Moveit /v Omar Adan
+45 60 58 62 72
kontakt@moveitnow.dk
CVR: 40309616

Skal du snart flytte?

Vi har mange flittige og erfarne flyttefolk, som sørger for at din last kommer frem til rette tid og sted. Vil du også føle dig helt tryg ved din næste flytning? Så er Moveit et oplagt valg! 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.