Vi leverer erhvervs flytning i hele Danmark


Erhvervsflytninger kan ofte virke som et uoverskueligt og langstrakt projekt – det behøver dog ikke være tilfældet, hvis man finder den rette partner til at påtage sig flytningen.

Vi hos Moveit har gennem årene opbygget stor erfaring og ekspertise indenfor erhvervsflytning. Vi har faste aftaler med flere store erhvervsvirksomheder, kommuner og amter, indenfor alle erhverv, flytning er aldrig et problem for os hos Moveit. 

Vi har professionelle og erfarne flyttefolk og det rigtige materiel til at fragte Deres ejendele forsvarligt – dette sikrer, at De får en hurtig og bekymringsfri afvikling af Deres flytning. Vi garanterer, at Deres flytning kommer til at forløbe gnidningsfrit, helt uden bekymring.

Flytning for erhvervsdrivende

Flyt ud eller internt?

  • Hos Moveit er vi behjælpelige, uanset om hele virksomheden skifter til et nyt domicil eller det blot er en intern flytning i firmaet. 
  • Ved interne flytninger møder vi op på den aftalte dato, flytter al gods og pakker ud igen, så I er oppe og køre hurtigst muligt.

God erfaring giver tryghed

  • Vi råder over det nyeste materiel og en transport park, der altid kan løse den givne opgave. Lige meget, hvor meget De skal have flyttet, så kan vi altid finde en god løsning. 
  • Ved erhvervsflytninger er det altid erfarne flyttefolk der er til stede. Dette giver tryghed og sikkerhed for, at virksomheden kan være oppe på fuld hastighed på kortest mulig tid, så De ikke spilder mere tid end højst nødvendigt på Deres flytning.

Vi guider dig hele vejen

  • Vi vil naturligvis rådgive og vejlede Dem i alle faser af Deres flytning og står til rådighed ved planlægning, koordinering samt tilsyn af den enkelte opgave. 
  • Vi aflægger gerne et kundebesøg, hvor vi, i samarbejde med Dem, udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop Deres behov. Så er De altid sikker på at få dækket alle Deres behov.

Forsikring til din flytning

  • Ved alle erhvervsflytninger er vi behjælpelige med at tegne en All Risk forsikring af særligt værdifuldt udstyr, så er De er på den sikre side, hvis De skulle have høj risiko gods, der skal transporteres.
  • Vores All Risk forsikring tegnes i samarbejde med GF Forsikring. 

Vidste du, at vi også flytter for private, rundt i hele Danmark og i udlandet? Vælg din flytteservice her og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Moveit

Kontakt os

Moveit /v Omar Adan
+45 60 58 62 72
kontakt@moveitnow.dk
CVR: 40309616

Skal du snart flytte?

Vi har mange flittige og erfarne flyttefolk, som sørger for at din last kommer frem til rette tid og sted. Vil du også føle dig helt tryg ved din næste flytning? Så er Moveit et oplagt valg! 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.